Wędzona noga jagnięcina
Wędzona noga jagnięcina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 352 kalorie, 37g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzona noga jagnięcina, Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, oraz Wędzona Jagnięcina Z Papryką Z Bakłażanem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 7 pierwszych składników do wymieszania.
Umieścić jagnięcinę w płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; wlać mieszaninę oliwy z oliwek na jagnięcinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Moczyć kawałki drewna w wodzie co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na gorących węglach.
Wyjąć jagnięcinę z marynaty; zalać marynatą do patelni i umieścić patelnię w palniku.
Dodaj wodę do patelni na głębokość linii napełniania.
Umieścić jagnięcinę na Dolnym stojaku żywności; przykryć pokrywą palacza.
Ugotować jagnięcinę 7 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji jagnięciny 15
Dodaj węgiel drzewny, kawałki drewna i wodę do palacza w razie potrzeby.