Wędzona kiełbasa i pieprz Creole Jambalaya
Wędzona kiełbasa i pieprz Creole Jambalaya może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 231 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jeśli masz gourmet sausage & pepper creole jambalaya, seler, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kiełbasa Wędzona Jambalaya, Kiełbasa Wędzona Jambalaya, oraz Kiełbasa Wędzona Jambalaya.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę; gotować i mieszać 5 minut lub lekko zmiękczona.
Dodaj kurczaka i kiełbasę; gotować i mieszać 5 minut lub aż kurczak nie jest już różowy.
Wymieszać, woda, pomidory i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Mieszać w krewetki; przykryć i gotować 5 minut dłużej lub tylko do krewetki skręcić różowy i ryż jest przetargu.