Wędzona kiełbasa i papryka na Cheddary brązowy ryż Farina
Need a danie główne bezglutenowe? Wędzona kiełbasa i papryka na Cheddary brązowy ryż Farina może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, ostry ser cheddar, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa Cajun, papryka i cebula na brązowym ryżu, Papryka Faszerowana Brązowym Ryżem, oraz Łatwy brązowy ryż z papryką i cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 2 szklanki wody, mleka, soli i tymianku. Stopniowo mieszać w farina; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Podczas gdy farina gotuje, podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę, i gotować 3 protokół lub aż rumiane, często mieszając.
Zdjąć z patelni; odstawić i ogrzać.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczkę oleju do patelni; dodaj cebulę i paprykę. Smażyć 5 minut lub aż cebula zacznie brązowieć. Wymieszać czosnek i pokruszony czerwony pieprz; podsmażyć 15 sekund.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w kiełbasę i pozostałe 1/4 szklanki wody, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Łyżka farina równomiernie na każdym z 4 talerzy.
Posypać równomiernie serem. Łyżka mieszanki kiełbasy równomiernie na ser.