Wątróbki Drobiowe Peri Peri
Wątróbki z kurczaka Peri Peri może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 238 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, płatki pieprzu, ocet winny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Peri-Peri wątróbki drobiowe, Peri-peri pieczony kurczak z nowym ziemniakiem slaw, oraz Peri - Peri sałatka z kurczakiem ze zwęgloną kukurydzą.
Instrukcje
Włożyć wątróbki z kurczaka do dużej miski i wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, ocet i sok z cytryny; doprawić czosnkiem, kminkiem, kolendrą, płatkami chili, liśćmi laurowymi, solą i pieprzem. Wymieszać i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Usunąć wątróbki do miski, i rezerwy marynaty.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i masła na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować do miękkości, o 7 protokół. Zwiększ ciepło do średnio wysokiego i wymieszaj wątróbki z kurczaka; gotuj przez 2 minuty, uważając, aby nie rozgotować wątroby. Wymieszać w pasty pomidorowej, sos Worcestershire, rosół z kurczaka, i zastrzeżone marynaty. Dusić delikatnie przez 5 minut.