Wątróbka Wołowa Z Grilla
Grillowana wątroba wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wątróbka Wołowa Z Grilla, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Wątróbka wołowa Dee z cebulą.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Umieść plasterki wątroby do worka po kolei, uszczelnić i wrzucić do herbu.
W misce, wymieszać wodę, ketchup, brązowy cukier, ocet, sos Worcestershire, i czosnek w proszku.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Brązowe plastry wątroby po obu stronach.
Wlać mieszaninę sosu na wątrobę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut, aż wątroba będzie miękka.