Wątróbka i cebula irlandzkiej Lassie

Wątróbka i cebula Irish Lassie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 18g tłuszczu i w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 27 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Mieszanka granulek bulionu wołowego, grzybów, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wątroba i cebula, Wątróbka i cebula W sosie, oraz Stara wątroba i cebula dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Dodaj czosnek, cebulę, zieloną paprykę, czerwoną paprykę i grzyby; gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem. Wsuń mieszankę cebuli na bok patelni i umieść masło na środku patelni.
Dodaj wątróbkę cielęcą, po jednym plasterku na raz. Przykryj i gotuj, aż lekko się zrumieni, raz odwracając plastry wątroby, 5 do 6 minut.
Pokrój plastry wątroby na pół.
Wymieszaj mąkę, wodę i bulion wołowy w misce, aż się połączą.
Wlej miksturę na patelnię; gotuj i mieszaj, aż sos zgęstnieje, a następnie dodaj czerwone wino. Gotuj jeszcze przez 2 minuty.
Zdejmij z ognia i podawaj.