Wątróbka Cielęca z zieloną fasolką
Wątroba cielęca z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 28g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wątróbkę cielęcą, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wątróbka Cielęca z pomarańczą, Wątróbka cielęca i cebula, oraz Wątróbka cielęca Wenecka z cebulą.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Tymczasem w średniej misce ubijamy szalotkę, ocet i musztardę.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Dodać fasolę i wrzucić dobrze.
Wątróbkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, a mąkę obsypujemy pyłem, usuwając nadmiar. Na bardzo dużej patelni, podgrzać czystą oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodać plastry wątroby cielęcej i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając plastry raz, aż będą złote, 3 do 4 minut.
Dodać Fryz do fasoli i wrzucić do herbu.
Wątróbkę podawać z fasolą i sałatką.