Wątroba cielęca z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 28g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wątróbkę cielęcą, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wątróbka Cielęca z pomarańczą, Wątróbka cielęca i cebula, oraz Wątróbka cielęca Wenecka z cebulą.
Instrukcje
1
Doprowadzić średni rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Tymczasem w średniej misce ubijamy szalotkę, ocet i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać fasolę i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
7
Wątróbkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, a mąkę obsypujemy pyłem, usuwając nadmiar. Na bardzo dużej patelni, podgrzać czystą oliwę z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Owies (szybki Lub Zwykły)
Wątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
8
Dodać plastry wątroby cielęcej i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając plastry raz, aż będą złote, 3 do 4 minut.