Wątróbka Cielęca z Sherry
Wątróbka Cielęca z Sherry jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, natkę pietruszki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj wątroba cielęca smażona, Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami, oraz Wątróbka Cielęca Z Pancettą, Szałwią I Puree Ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste.
Dodać tymianek, bazylię, natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj sherry, zmniejszyć ogień do średnio niski i niech wszystko na wolnym ogniu.
Tymczasem pokroić wątrobę na małe kawałki, o wielkości dużych kostek cukru, i dodać kawałki wątroby do mieszaniny patelni. Gotować razem, potrząsając patelnię dobrze, przez 6 do 7 protokół.
Dodaj więcej sherry, jeśli mieszanina wyschnie.
Udekoruj świeżą posiekaną natką pietruszki i smażonymi grzankami i podawaj.
Aby zrobić grzanki, skropić oliwę z oliwek na kostkach chleba, wrzucić, aby pokryć wszystkie strony. Grzanki gotować na ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy.