Wódka Sos Śmietanowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu śmietanowego wódki. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotkę, wódkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron z sosem śmietanowym wódki, Gnocchi z sosem śmietanowym wódki, oraz Makeover Penne z sosem śmietanowym wódki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Wymieszaj czosnek, pastę pomidorową i zmiażdżoną czerwoną paprykę i gotuj do pachnącego, około 1 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z pomidorami i wódką. Powrót do ognia i gotować na wolnym ogniu, aż alkohol gotuje off, o 7 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Aby uzyskać gładki SOS, przełożyć sos do słoika blendera i puree, aż będzie gładki.
Wlać z powrotem do rondla.
Dodać śmietanę i gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, O 2 do 3 protokół. Doprawić solą do smaku. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do tygodnia lub w zamrażarce do 6 miesięcy.