Wypiek Tostów Francuskich Z Nadzieniem Truskawkowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Truskawkowe Topped Piec tosty. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, chleb, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową, Streusel tosty francuskie w kubku, oraz Sernik Z Nadzieniem Truskawkowym Bez Pieczenia.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Na 12 kromkach chleba rozprowadzić około 1 łyżki serka śmietankowego. Top z pozostałych kromek chleba do postaci 12 kanapki.
Umieścić kanapki w naczyniu do pieczenia na pokrycie dna naczynia.
W średniej misce ubić jajka. Ubić w mleku, 1/4 szklanki cukru, sól i cynamon, aż dobrze wymieszane.
Wlać chleb w naczyniu do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut. Obróć kromki chleba. Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Posiekać 1 szklankę truskawek. (Przechowywać w lodówce pozostałe jagody.) W niemetalowej misce delikatnie wymieszać posiekane truskawki, 1/2 szklanki cukru i amaretto do wymieszania. Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Gdy gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 204°. odkryć naczynie do pieczenia; skropić kromki chleba z roztopionym masłem.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie pokroić pozostałe truskawki i dodać do schłodzonej mieszanki truskawkowej; lekko wymieszać.
Podawać tosty francuskie z polewą truskawkową.