Wypiek chleba: chleb jogurtowo-miodowy

Wypiek chleba: chleb jogurtowo-miodowy
Wypiek chleba: chleb jogurtowo-miodowy jest Wegetariańskie poranny posiłek. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 216 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli masz mąkę chlebową, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 188 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekolada cukinia marchew chleb + pieczenie z jogurtem Okrągły, Pieczenie Chleba: Speedy Honey Buns, oraz Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb.

Instrukcje

1
Połącz jogurt i miód w pojemniku mikrofalowym lub małej patelni i podgrzej delikatnie, aby ogrzać go do temperatury pokojowej i stopić miód. Wymieszać, aby włączyć miód do jogurtu. Jeśli zrobi się zbyt ciepło, pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Połowę mąki chlebowej włóż do miski miksera stojącego i dodaj mieszaninę jogurtu i drożdże. Wymieszać, aby połączyć. Przykryj miskę folią i odstaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj resztę mąki i zagniataj za pomocą haka do ciasta i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
3
Dodaj sól i masło i kontynuuj ugniatanie, aż zostanie całkowicie włączone. Przykryć ciasto folią i odstawić do podwojenia wielkości, około 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni i posyp mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia. Gdy ciasto podwoi się, wyjmij je z miski i uformuj w swój preferowany kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
5
Umieść go na blasze do pieczenia szew stronie w dół. Przykryć folią i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Wyjąć folię, pokroić Bochenek w zależności od potrzeb i piec w temperaturze 325 stopni, aż Bochenek się zarumieni i temperatura wewnętrzna bochenka wynosi około 200 stopni-około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
7
Wyjmij bochenek z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn