Wyjazd-Dom Penne Rigate z brokułami
Wychodząc z domu Penne Rigate z brokułami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 901 kalorii, 25g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Penne rigate, pieprz, ser pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Penne Rigate Arrabiata, Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą, oraz Penne Rigate z pikantnym duszonym Miecznikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj dobrą garść soli (około 1/4 szklanki), na tyle, że można spróbować. Ustaw drobny sitko w zlewie.
Gdy woda dojdzie do wrzenia, dodaj brokuły i poczekaj, aż woda się zagotuje.
Dodaj makaron i ustaw timer na liczbę minut zalecaną na pudełku. Kiedy dzwoni zegar, osuszyć penne i brokuły w durszlaku, a następnie wrzucić je do dużej miski.
Dodać oliwę z oliwek i dobrze wymieszać drewnianą łyżką tak, że makaron jest powlekany i kawałki brokułów są dobrze rozmieszczone w całym.
Dodać ser i dobrze wymieszać, aż będzie ładny, zielony nakrapiany SOS.
Posypać odrobiną dodatkowego sera i dodać trochę pieprzu.
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang