Bezglutenowe wtorek: Cream Puffs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 448 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, masła, mąki ryżowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Lody Z Ciasta Czekoladowego, Bezglutenowe kremy z sosem truskawkowym, oraz Bezglutenowe Pumpkin Spice Cream Puffs.
Instrukcje
1
Połączyć mleko i cukier w średnim rondlu i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie delikatne wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Tymczasem, mała miska żaroodporna, energicznie ubić razem śmietanę, skrobię kukurydzianą i żółtko jaja. W powolnym i stałym strumieniu ubijaj gęstą śmietanę do gorącego mleka. Zwiększ ciepło do średniego. Gotować, ubijając stale, aż budyń zgęstnieje, około trzech minut.
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Trzepaczka na minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj ekstrakt z wanilii i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
5
Wlać budyń do patelni o wymiarach 8x8 cali lub średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Umieścić kawałek folii bezpośrednio na budyniu. (Zapobiegnie to tworzeniu się skóry.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
7
Przechowywać w lodówce napełniania przez cztery godziny lub na noc. Napełnianie powinno być zimne przed napełnieniem.
8
Zrób ciasto. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem. Ułóż gumową szpatułkę, torbę z ciastami wyposażoną w dużą końcówkę i małą miskę z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. w małej misce wymieszaj białą mąkę ryżową, skrobię ziemniaczaną, sól i pieczenie. Ustaw miskę w pobliżu pieca.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
W małym (2 quart) garnku o dużym dnie, połącz masło i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Podgrzać na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje.
12
Dodaj suche składniki, wszystkie na raz i szybko energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje się i oderwie od boków garnka. To stanie się szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
13
Przenieść ciasto do miksera poczekalni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
14
Wymieszaj ciasto przez minutę na średniej prędkości. (To lekko schładza ciasto, więc jajka nie będą gotować po dodaniu ich do ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)
15
Dodawać jajka, pojedynczo, dokładnie mieszając między każdym dodatkiem. Nie dodawaj następnego jajka, dopóki pierwsze jajko nie zostanie całkowicie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
16
Wyłącz mikser i zeskrobuj boki i dno miski gumową szpatułką. Włącz mikser i wymieszaj ciasto przez minutę. Ciasto pâte à choux powinno być kremowe i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Napełnij torebkę ciasta ciastem. Rura w równe kopce, po dwie łyżki każda. (W zależności od gustu można je wyrabiać większe lub mniejsze. Postaraj się, aby każdy kopiec był tego samego rozmiaru.) Użyj mokrego palca, aby delikatnie przycisnąć punkt każdego Kopca.