Wołowina z pieca holenderskiego jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebuli perłowej, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.Oparz wołowinę ze wszystkich stron przez około 10 minut i przełożyć do plate.To kapie w holenderskim piekarniku, dodać seler, cebula, jalapenos (jeśli używasz) i czosnek; podsmażyć warzywa przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać koncentrat pomidorowy i mieszać przez 1 minutę.Wołowinę odstawić do garnka (z kroplami na talerzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać consomme, wodę, pomidory z puszki z sokiem, sól, pieprz i liść laurowy; wymieszać i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać ziemniaki i marchew do garnka; gotować przez kolejne 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Ubić razem mąkę, 1/4 szklanki wody i sos browning (używam kuchni bukiet do tego), aż dobrze wymieszane i gładkie.Wymieszać mieszaninę mąki do gotującej się mieszaniny i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Cukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać groszek i cebulę perłową; gotować aż do ogrzania i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Usunąć liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8
Podawać natychmiast na gorąco gotowane makaron.Pyszne!