Wołowina z pieca holenderskiego jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebuli perłowej, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.Oparz wołowinę ze wszystkich stron przez około 10 minut i przełożyć do plate.To kapie w holenderskim piekarniku, dodać seler, cebula, jalapenos (jeśli używasz) i czosnek; podsmażyć warzywa przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać koncentrat pomidorowy i mieszać przez 1 minutę.Wołowinę odstawić do garnka (z kroplami na talerzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać consomme, wodę, pomidory z puszki z sokiem, sól, pieprz i liść laurowy; wymieszać i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać ziemniaki i marchew do garnka; gotować przez kolejne 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Ubić razem mąkę, 1/4 szklanki wody i sos browning (używam kuchni bukiet do tego), aż dobrze wymieszane i gładkie.Wymieszać mieszaninę mąki do gotującej się mieszaniny i wymieszać.