Wołowina Z Pieca Holenderskiego

Wołowina Z Pieca Holenderskiego
Wołowina z pieca holenderskiego jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebuli perłowej, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.Oparz wołowinę ze wszystkich stron przez około 10 minut i przełożyć do plate.To kapie w holenderskim piekarniku, dodać seler, cebula, jalapenos (jeśli używasz) i czosnek; podsmażyć warzywa przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać koncentrat pomidorowy i mieszać przez 1 minutę.Wołowinę odstawić do garnka (z kroplami na talerzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać consomme, wodę, pomidory z puszki z sokiem, sól, pieprz i liść laurowy; wymieszać i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać ziemniaki i marchew do garnka; gotować przez kolejne 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Ubić razem mąkę, 1/4 szklanki wody i sos browning (używam kuchni bukiet do tego), aż dobrze wymieszane i gładkie.Wymieszać mieszaninę mąki do gotującej się mieszaniny i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać groszek i cebulę perłową; gotować aż do ogrzania i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Usunąć liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać natychmiast na gorąco gotowane makaron.Pyszne!

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.consomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)consomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)SOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę z sokiempomidory pokrojone w kostkę z sokiem4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.marchew, pokrojona w 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona w 2-calowe kawałki3zdanieseler posiekanyseler posiekany6krewetki i żyłkimakaron gotowany na gorącomakaron gotowany na gorąco591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży czosnek (lub do smaku)posiekany świeży czosnek (lub do smaku)2drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej1łyżka czerwony ocet winnycebula, coarsley choppedcebula, coarsley chopped4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożona cebula perłowa (lub do smaku)mrożona cebula perłowa (lub do smaku)2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet groszek mrożony, rozmrożonypakiet groszek mrożony, rozmrożony6krewetki i żyłki1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.1kilogramypieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)pieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)6krewetki i żyłkisól przyprawowasól przyprawowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 423 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia86
Magazyn