Wołowina Z Pieca Holenderskiego

Wołowina Z Pieca Holenderskiego
Wołowina z pieca holenderskiego jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebuli perłowej, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.Oparz wołowinę ze wszystkich stron przez około 10 minut i przełożyć do plate.To kapie w holenderskim piekarniku, dodać seler, cebula, jalapenos (jeśli używasz) i czosnek; podsmażyć warzywa przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać koncentrat pomidorowy i mieszać przez 1 minutę.Wołowinę odstawić do garnka (z kroplami na talerzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać consomme, wodę, pomidory z puszki z sokiem, sól, pieprz i liść laurowy; wymieszać i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać ziemniaki i marchew do garnka; gotować przez kolejne 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Ubić razem mąkę, 1/4 szklanki wody i sos browning (używam kuchni bukiet do tego), aż dobrze wymieszane i gładkie.Wymieszać mieszaninę mąki do gotującej się mieszaniny i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać groszek i cebulę perłową; gotować aż do ogrzania i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Usunąć liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać natychmiast na gorąco gotowane makaron.Pyszne!

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki567papryka habaneroconsomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)consomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)2Spód: okruszki z herbatników grahamSOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)SOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)794papryka habaneropomidory pokrojone w kostkę z sokiempomidory pokrojone w kostkę z sokiem454papryka habaneromarchew, pokrojona w 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona w 2-calowe kawałki3zdanieseler posiekanyseler posiekany6krewetki i żyłkimakaron gotowany na gorącomakaron gotowany na gorąco591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka1porcja startego parmezanuposiekany świeży czosnek (lub do smaku)posiekany świeży czosnek (lub do smaku)2drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej1łyżka czerwony ocet winnycebula, coarsley choppedcebula, coarsley chopped4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożona cebula perłowa (lub do smaku)mrożona cebula perłowa (lub do smaku)283papryka habaneropakiet groszek mrożony, rozmrożonypakiet groszek mrożony, rozmrożony6krewetki i żyłkirzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala907papryka habaneroziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.1kilogramypieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)pieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)6krewetki i żyłkisól przyprawowasól przyprawowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm2Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia86
Magazyn