Wołowina Z Pieca Holenderskiego

Wołowina Z Pieca Holenderskiego
Wołowina z pieca holenderskiego jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebuli perłowej, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.Oparz wołowinę ze wszystkich stron przez około 10 minut i przełożyć do plate.To kapie w holenderskim piekarniku, dodać seler, cebula, jalapenos (jeśli używasz) i czosnek; podsmażyć warzywa przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać koncentrat pomidorowy i mieszać przez 1 minutę.Wołowinę odstawić do garnka (z kroplami na talerzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać consomme, wodę, pomidory z puszki z sokiem, sól, pieprz i liść laurowy; wymieszać i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać ziemniaki i marchew do garnka; gotować przez kolejne 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Ubić razem mąkę, 1/4 szklanki wody i sos browning (używam kuchni bukiet do tego), aż dobrze wymieszane i gładkie.Wymieszać mieszaninę mąki do gotującej się mieszaniny i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać groszek i cebulę perłową; gotować aż do ogrzania i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Usunąć liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
8
Podawać natychmiast na gorąco gotowane makaron.Pyszne!

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny567opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeconsomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)consomme wołowe, nierozcieńczone (można użyć zwykłego bulionu wołowego zamiast consomme, ale consomme jest lepsze)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)SOS browning (do tego używam Kitchen Bouquet)794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory pokrojone w kostkę z sokiempomidory pokrojone w kostkę z sokiem454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemarchew, pokrojona w 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona w 2-calowe kawałki3zdanieseler posiekanyseler posiekany6krewetki i żyłkimakaron gotowany na gorącomakaron gotowany na gorąco591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka11 łyżka suszonego oreganoposiekany świeży czosnek (lub do smaku)posiekany świeży czosnek (lub do smaku)2drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)drobno posiekana papryka jalapeno (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej1łyżka czerwony ocet winnycebula, coarsley choppedcebula, coarsley chopped4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożona cebula perłowa (lub do smaku)mrożona cebula perłowa (lub do smaku)283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet groszek mrożony, rozmrożonypakiet groszek mrożony, rozmrożony6krewetki i żyłki1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę ok.1kilogramypieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)pieczeń wołowa bez kości, pokrojona w kostkę ok. 1-1/2 cala (ja używam polędwicy)6krewetki i żyłkisól przyprawowasól przyprawowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia86
Magazyn