Wołowina z groszkiem cukrowym
Wołowina z groszkiem cukrowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 336 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boil-in-bag brązowy ryż, preshredded marchew, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażenie wołowiny z groszkiem cukrowym, Smażenie wołowiny z groszkiem cukrowym, oraz Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Połączyć stek i 1 łyżka sosu sojowego; wrzucić do herbu.
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, bulion, hoisin, i skrobia kukurydziana; dobrze wymieszać trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę stek; smażyć 1 1/2 protokół lub do lekko rumiane.
Dodaj cebulę i imbir na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodać groszek i marchew; podsmażyć 2 protokół. Mieszać w mieszaninie stek; smażyć przez 30 sekund.
Dodać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do lekko grubego, stale mieszając.
Podawać natychmiast nad ryżem.