Wołowina z brokułami w sosie ostrygowym
Wołowina i brokuły w sosie ostrygowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Mieszanka sosu ostrygowego, ryżu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażyć wołowinę z brokułami i sosem ostrygowym, Chili wołowe z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Bardzo prosta wołowina i brokuły w sosie ostrygowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników; mieszać do dobrze wymieszane, i odstawić.
Pokrój stek po przekątnej na ziarno w plastry o grubości 1 cala.
Pokroić plastry w cienkie paski.
Połączyć stek, 1 łyżka skrobi kukurydzianej, 2 łyżki wody, 1 łyżka sosu sojowego, i 2 łyżeczki cukru w średniej misce; mieszać do dobrze wymieszane. Przykryć i marynować w lodówce 15 minut.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w woku lub dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać mieszaninę stek; stir-fry 2 protokół.
Wyjąć stek z patelni; odstawić.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczkę oleju, zieloną cebulę i piernik; smażyć na średnim ogniu 30 sekund. Wymieszać brokuły i 1/4 szklanki wody; przykryć i gotować 3 protokół. Powrót stek na patelnię, i mieszać w mieszaninie sos ostrygowy; stir-fry 2 protokół lub aż gęsty i bąbelkowy.