Wołowina Stroganoff z makaronem

Wołowina Stroganoff z makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj wołowiny Stroganoff z makaronem. Ten przepis służy 6. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz grzyby, mięso gulasz wołowy, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Pieczeń wołowa Stroganoff z makaronem jajecznym, Wołowina Stroganoff Z Makaronem Maślanym, oraz Wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu rozgrzać olej na dużym ogniu i brązowo pokrojone w kostkę mięso gulaszowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z patelni. Na tej samej patelni podsmażyć boczek, cebulę i seler, aż cebula będzie przezroczysta, a boczek w pełni ugotowany. Powrót rumiane mięso gulaszu na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać sól przyprawową, sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
6
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć grzyby przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać grzyby do mieszanki mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Doprowadzić mieszaninę mięsa do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszać z mieszaniną mięsa; ciągle mieszając. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż śmietana służyć na makaron jajeczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn