Wołowina Rouladen
Przepis wołowina Rouladen może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 5 minut. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, soli i pieprzu, wody i cebuli. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 26%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rouladen wołowy (Niemieckie bułki wołowe Nadziewane piklami i boczkiem), Wołowina Rouladen, oraz Wołowina Rouladen.
Instrukcje
Lekko rozprowadź musztardę na każdym kawałku steku; posypać solą i pieprzem.
Umieść 1 pasek boczku i kilka kawałków cebuli na każdym plasterku; zwinąć; zabezpieczyć wykałaczkami.
Na dużej patelni brązowa wołowina w oleju, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso i utrzymuj ciepło.
Połącz mąkę i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z bulionem. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając, aż zgęstnieje i będzie musować.
Usuń wykałaczki. Wróć do sosu; podgrzej.
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Polecane wino: Riesling, Dornfelder
Rouladen działa bardzo dobrze z Riesling i Dornfelder. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)