Wołowina Rouladen

Wołowina Rouladen
Przepis wołowina Rouladen może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 5 minut. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, soli i pieprzu, wody i cebuli. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 26%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rouladen wołowy (Niemieckie bułki wołowe Nadziewane piklami i boczkiem), Wołowina Rouladen, oraz Wołowina Rouladen.

Instrukcje

1
Lekko rozprowadź musztardę na każdym kawałku steku; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2
Umieść 1 pasek boczku i kilka kawałków cebuli na każdym plasterku; zwinąć; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Na dużej patelni brązowa wołowina w oleju, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Usuń mięso i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Połącz mąkę i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z bulionem. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając, aż zgęstnieje i będzie musować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Usuń wykałaczki. Wróć do sosu; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Rouladen działa bardzo dobrze z Riesling i Dornfelder. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn