Wołowina Pho
Wołowina Pho może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 12,68 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 187g białka, 189g tłuszczu, oraz w sumie 3425 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos hoisin, kolendra, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny.
Instrukcje
Umieść golonkę wołową w bardzo dużym (9 quart lub więcej) garnku. Doprawić solą i napełnić garnek 2 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 2 godziny.
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni zupy i dodać ogonek wołowy, rzodkiewkę i cebulę. Zawiąż strąki anyżu, laskę cynamonu, goździki, ziarna pieprzu i imbiru w gazie lub umieść w torbie z przyprawami; dodaj do zupy. Wymieszać z cukrem, solą i sosem rybnym. Dusić na średnim ogniu przez co najmniej 4 godziny (im dłużej, tym lepiej). Pod koniec gotowania, smak, i dodać sól w razie potrzeby. Odcedź bulion i wróć do garnka, aby zachować na wolnym ogniu. Wyrzucić przyprawy i kości. Rezerwuj mięso z golonki wołowej do innych zastosowań w razie potrzeby.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron ryżowy moczyć w wodzie przez około 20 minut, a następnie gotować we wrzącej wodzie do miękkości, ale nie papki, około 5 minut. Pokrój mrożoną wołowinę cienką papierem. Mięso musi być wystarczająco cienkie, aby gotować natychmiast.
Umieść trochę makaronu w każdej misce i top z kilkoma surowymi plastrami wołowiny. Chochla wrzący bulion nad wołowiną i makaronem w misce.
Podawać z sosem hoisin i sosem sriracha na boku. Ustaw cebulę, kolendrę, kiełki fasoli, bazylia, zieloną cebulę i limonkę przy stole, aby osoby mogły dodać dodatki do swoich upodobań.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.