Wołowina Burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina Burgund, Wołowina Burgund, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć 1-1 / 3 szklanki wina, cebula, pietruszka, olej, czosnek, liść laurowy, pieprz i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wlać połowę do dużej plastikowej torebki; dodać wołowinę. Uszczelnić i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc, obracając torbę od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
W holenderskim piecu na średnim ogniu, brązowe mięso w 2 łyżkach masła ze wszystkich stron. Wymieszać z consomme i reserved marynaty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
W dużym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać cebulę perłową; gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
7
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; obrać. Na patelni, saute grzyby i cebula perła w pozostałym maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj do mieszanki wołowiny. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Zagęścić w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem