Wołowina Bulgogi Koreańskie Tacos

Wołowina Bulgogi Koreańskie Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Koreańskie Tacos z wołowiną Bulgogi. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać Stary el 'n chunky salsa, sos sojowy, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulgogi-Korean BBQ Beef, Koreańskie Miseczki Z Wołowiną Bulgogi, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla (Bulgogi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W plastikowej torbie do przechowywania żywności 1-galon, wymieszaj składniki wołowiny i marynaty. Worek uszczelniający. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Tymczasem w blenderze umieść pikantne składniki salsy. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do małej miseczki. Odstawić. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki slaw z wyjątkiem sałaty, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odcedzić wołowinę; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
5
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni 2 do 3 protokół, często mieszając, aż brązowy. Wrzucić sałatę w mieszaninie slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Łyżka wołowiny na ciepłych tortillach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
WołowinaWołowina
7
Skropić pikantną salsą, a na wierzch sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Wierzch posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn