Wołowina Bourguignonne z makaronem jajecznym

Wołowina Bourguignonne z makaronem jajecznym
Need a dairy free main course? Wołowina Bourguignonne z makaronem jajecznym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka makaronu jajecznego, sól, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne), Wołowina Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu połączyć w dużej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać wołowinę; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WołowinaWołowina
3
Połowę boczku ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
5
Dodać połowę mieszanki wołowiny do kapieli na patelni; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć wołowinę z patelni; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną boczku i wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć wołowinę z patelni; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę i mielony czosnek na patelnię; smażyć 5 protokół. Wymieszać w czerwonym winie i bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Czerwone WinoCzerwone Wino
MarchewMarchew
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać boczek, wołowinę, pozostałą 1 łyżeczkę soli, pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu, pieczarki, pastę pomidorową, posiekany tymianek, liście laurowe i cebulę perłową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Odkryć i gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
BoczekBoczek
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
SólSól
10
Podawać mieszankę wołową na makaronie; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia30
Magazyn