Wołowe Tacos de Lengua (wołowe Tacos z językiem)

Wołowe Tacos de Lengua (wołowe Tacos z językiem)
Wołowe Tacos de Lengua (wołowe Tacos z językiem) to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1361 kalorii. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Simply Recipes ma fanów 1000. Jeśli masz liście laurowe, cebulę, goździki z 1 główki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako meksykańskie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Pyszne Tacos Z Językiem Wołowym, Czerwone Wino Duszone Tacos Z Językiem Wołowym, oraz Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj na wolnym ogniu język: wypełnij duży (12-quart jeśli masz jeden) garnek zapasów dwie trzecie pełne wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj język, cebulę, zmiażdżone ząbki czosnku, liście laurowe, ziarna pieprzu i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 3 godziny, aż język będzie miękki w dotyku i delikatny.
4
Usuń pokrycie przypominające skórę: 
5
Wyjmij język z wody i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Zwróć uwagę na jasne, przypominające skórę pokrycie większości języka. Używając palców i / lub ostrego małego noża, zdejmij tę osłonę i wyrzuć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Zwróć uwagę na szorstki kawałek mięsa, w którym język przyczepiłby się do dna ust. Arturo usuwa ten plaster (podobnie jak jego matka, gdy przygotowuje język), ponieważ jest trochę szorstki. Jest idealnie jadalny, więc trzymaj go przy sobie, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Pokroić i podsmażyć język: pokroić język w plastry 1/4 cala. (Jeśli nie przygotowujesz całego języka do tacos, możesz zwrócić dowolny język, którego nie kroisz do wody do gotowania, aby się namoczyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Rozgrzać trochę oleju na patelni na średniej wysokości i smażyć plastry z obu stron, aż będą lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Wyjąć z patelni i pokroić najpierw w paski, a następnie ponownie w poprzek, aby skończyć z małymi kostkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Złóż tacos: zmiękcz tortille, gotując na kuchence, aż pojawią się w nich kieszenie powietrza, lub w kuchence mikrofalowej (około 10 sekund na tortillę).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Umieść dużą łyżkę mięsa na środku tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj łyżkę salsa verde i trochę posiekanego awokado, cebulę i posiekaną świeżą kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dekoruj plastrami rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia37
Magazyn