Wontony z sosem słodko-kwaśnym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Wontons z sosem słodko-kwaśnym spróbować. Ten przepis służy 34. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sos sojowy, brązowy cukier, opakowania wonton i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Black Bean and Corn Wontons With 3 Cheese Sweet Pepper Sauce, Sos słodko-kwaśny, oraz Sos słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując sok. Odstaw ananasa na bok.
W dużym rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszaj sok ananasowy, ocet i sos sojowy, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień; wymieszać z zielonym pieprzem i ananasem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut; odstawić i ogrzać.
W dużej misce połączyć wieprzowinę, kapustę, kiełki, cebulę, jajka, sól i pieprz.
Umieść około 1 łyżki stołowej na środku opakowania. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Zwilżyć krawędzie wodą; złożyć przeciwległe rogi razem nad wypełnieniem i nacisnąć, aby uszczelnić. Powtarzam.
Na patelni elektrycznej, ciepła 1 w. oleju do 375°. Smażyć wontony przez 2-1 / 2 minuty lub do złotego koloru, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.