Wontony z serem kozim

Wontony z serem kozim
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wontony z serem kozim. Ten przepis daje 16 porcji po 209 kalorii , 4 g białka i 17 g tłuszczu każda. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i kup opakowania wontonów, wodę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Wontony z krabem , Smażone wontony nadziewane zdrową gorzką czekoladą i Smażone wontony Xocai z zdrową czekoladą .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj ser, zioła, czosnek, sól i pieprz. Ubij jajko i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ziemniaki Yukon Gold (około , Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Cienkie Plasterki)średnie Ziemniaki Yukon Gold (około , Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Cienkie Plasterki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Piersi Z Kurczaka, Bez Kości I Skóry3 Piersi Z Kurczaka, Bez Kości I Skóry
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa
2
Umieść 1 łyżkę mieszanki serowej w środku opakowania wonton. (Pozostałe opakowania przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Złóż dolny róg nad nadzieniem. Złóż boki do środka nad nadzieniem. Zwilż pozostały róg jajkiem; zwiń ciasno, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Na patelni elektrycznej lub w frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smaż wontony, kilka na raz, przez 30-60 sekund z każdej strony lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
4
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn