Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj przygotować chili w powolnej kuchence w domu. Ta przystawka zawiera 159 kalorii, 10 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasoli, cebuli, papryki i sosu do pizzy. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują chili wolnowarowe, chili wolnowarowe i chili wolnowarowe.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór do chili. Te soczyste czerwone wina nie zawierają zbyt dużej ilości tanin (ważnych w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej ujarzmić ciepło. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.