Wolnowar Łatwy Kurczak Alfredo
Powolne kuchenka łatwe kurczaka Alfredo może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos alfredo, fettuccine, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Wolnowar Alfredo Tortellini, Slow Cooker Chicken Alfredo Soup, oraz Kurczak z makaronem Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence, warstwa kurczaka, pieczarki i pieczone paski pieprzu.
Mżawka z sherry. Równomiernie wlać sos Alfredo na wierzch.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 5 do 6 godzin.
Około 25 minut przed podaniem brokuły opłukać ciepłą wodą do rozmrożenia; dobrze odcedzić.
Dodać brokuły do mieszanki kurczaka. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 20 protokół. Tymczasem gotuj fettuccine do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tuż przed podaniem wymieszaj ugotowaną fettuccine z miksturą kurczaka.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator