Wolnowar Łatwy Kurczak Alfredo

Wolnowar Łatwy Kurczak Alfredo
Powolne kuchenka łatwe kurczaka Alfredo może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos alfredo, fettuccine, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Wolnowar Alfredo Tortellini, Slow Cooker Chicken Alfredo Soup, oraz Kurczak z makaronem Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence, warstwa kurczaka, pieczarki i pieczone paski pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Mżawka z sherry. Równomiernie wlać sos Alfredo na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 5 do 6 godzin.
4
Około 25 minut przed podaniem brokuły opłukać ciepłą wodą do rozmrożenia; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
WodaWoda
5
Dodać brokuły do mieszanki kurczaka. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 20 protokół. Tymczasem gotuj fettuccine do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
BrokułyBrokuły
Cały KurczakCały Kurczak
6
Drenaż.
7
Tuż przed podaniem wymieszaj ugotowaną fettuccine z miksturą kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FettuccineGotowane Fettuccine
Cały KurczakCały Kurczak
8
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn