Wolnowar Guisado Verde
Powolne kuchenka Guisado Verde może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 568 kalorii, 61g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.51 za porcję. Mieszanka cebuli, pomidory, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa / Feijao Verde Ou Carrpato Guisado, Wolnostojący Posole Verde, oraz Powolna Kuchenka Chili Verde.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i brązowy wieprzowinę ze wszystkich stron. Rezerwując soki na patelni, przenieś wieprzowinę do powolnej kuchenki.
Na patelni z sokami wieprzowymi na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i czosnek o 1 minutę.
Przenieś do powolnej kuchenki, wraz z sokami na patelni.
Wymieszać Tomatillo, zielona papryka chile, papryka jalapeno, i kolendry do powolnej kuchence. Doprawić oregano, solą i pieprzem.
Wlać 1 litr wody lub tyle, aby pokryć wszystkie składniki. Przykryć i gotować na wysokiej 6 do 7 godzin.
Ugotowaną wieprzowinę rozdrobnić widelcem. Łyżka mieszaniny powolne kuchenka do misek, i top z serem Monterey Jack, śmietana, i świeże gałązki kolendry służyć.