Wolnostojący Posole Verde jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 71 osób. Mieszanka chiles Jalapeno, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolnowar Posole Rojo, Slow Cooker Kurczak Posole Gulasz, oraz Łatwa Powolna Zupa Z Kurczaka Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Posypać wieprzowinę 1 łyżeczką kminku, solą i pieprzem. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać połowę wieprzowiny; gotować około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Wyjąć wieprzowinę łyżką szczelinową; umieścić w wolnej kuchence. Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną.