Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać powolne kuchenka kurczaka Stroganoff Pot Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 60g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, mleko, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Slow Cooker Chicken Stroganoff.
Instrukcje
1
Wymieszać sos wymieszać i bulion w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence, aż będzie gładka. Wymieszać z kurczakiem, warzywami gulaszowymi i grzybami. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 4 godzin lub aż kurczak będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Warzywa
Grzyby
Cały Kurczak
Bulion
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
3
Wymieszać śmietanę i mąkę, wymieszać z kurczakiem. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Cały Kurczak
Mąka Uniwersalna
4
Wymieszać razem Bisquick mix i cebuli w małej misce; mieszać w mleku tylko do zwilżenia. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na gorącą mieszaninę kurczaka. Przykryć i gotować na wysokiej temperaturze ustawienie 45 do 50 minut lub aż wykałaczka włożona w środku topping wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Cały Kurczak
Cebula
Ciasto
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Cukierki Peachie-o
5
Podawać natychmiast. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.