Wolnoopalacz Grillowany indyk i warzywa
Wolno-Cooker Grillowany indyk i warzywa jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 698 kalorii, 59G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, marchewkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa, Żeberka Grillowane Wolno-Cooker, oraz Slow Cooker Grillowane Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj sos barbecue i wodę.
Warstwa indyka, ziemniaków i marchwi w 4-do 6-quart powolnej kuchence.
Wlać mieszaninę sosu na wierzch.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Łyżką szczelinową wyjąć indyka i warzywa z powolnej kuchenki; umieścić na półmisku.
Wyjąć i wyrzucić kości; pokroić indyka na kawałki.
Mżawka gotowanie soki na indyka i warzyw.