Wolnoopadające Żeberka W Stylu Country
Slow Cooker Country-Style żeberka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 643 kalorie, 39g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. 96 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Mieszanka brązowego cukru, żeberka wieprzowe, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker BBQ country Style żeberka, Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim, oraz Slow Cooker Country-Style Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem do smaku. W dużej patelni, na średnim ogniu, brązowe żebra ze wszystkich stron.
Połowę cebuli, zielonego pieprzu i selera umieścić na dnie wolnej kuchenki.
Połowę żeber umieść na wierzchu warzyw, a następnie powtórz układanie warstw z pozostałymi warzywami i żeberkami. W średniej misce, wymieszać razem sos pomidorowy, brązowy cukier, ocet, sok z cytryny, i sos Worcestershire.
Wlać mieszaninę na wierzch żeber.
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmniejsz do niskiego i gotuj przez kolejne 8 do 9 godzin.