Wolno Pieczone Tacos Wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj powolnie pieczonych Tacos wieprzowych. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 343 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, kliny limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to WOLNO PIECZONE PIĘĆ PRZYPRAW PULLED WIEPRZOWINA (LUB WOŁOWINA) TACOS, Wolno gotowane Tacos wieprzowe z ognistymi pomidorami i marynowaną cebulą, oraz Slow Cooker Pork Tacos.
Instrukcje
Wytrzeć tłuszcz z pieczeni; natrzeć powierzchnię pieczeni solą.
Umieścić mięso w dużym holenderskim piekarniku; przykryć i umieścić w piekarniku. Gotować przez 3 godziny lub aż wieprzowina rozpadnie się po naciśnięciu tylnym widelcem.
Wyjąć z piekarnika; odstawić, przykryty, 15 minut.
Usuń mięso z kości i rozdrobnij 2 widelcami. Odstawić.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Napełnij każdą tortillę około 1 1/2 uncji wieprzowiny; podawać z kolendrą i klinami limonki.