Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy
Slow-Cooker Chunky Pork and Mushroom Spaghetti Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 578 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, przecier pomidorowy, grzyby i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chunky Pasta Sauce Slow Cooker Style, Kotlety Schabowe Spaghetti, oraz Sos Spaghetti Wolnooparkowy.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grzybów, spaghetti i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
3
Za pomocą 2 widelców rozbij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa w kuchence. Wymieszać z grzybami. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 15 do 20 minut. Tymczasem gotuj i osuszaj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Wieprzowina
4
Wymieszać olej do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Olej Do Smażenia
5
Podawać na gorącym spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji