Wolno gotujący Dziki Ryż z żurawiną
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Powolny-Cooker Dziki Ryż z żurawiną może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 245 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ryż, bulion warzywny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wolno gotująca pierś z indyka faszerowana dzikim ryżem i żurawiną, Zupa z szynki i dzikiego ryżu, oraz Zupa z szynki i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-do 3 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem migdałów i żurawiny.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin lub aż dziki ryż jest miękki.
W ungreased ciężkiej patelni, gotować migdały na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż zacznie się brązowienie, następnie stale mieszając, aż złoty kolor i pachnące; odstawić. Migdały i żurawinę wymieszać z ryżem. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 15 protokół.