Wolno gotujące żeberka i kapusta kiszona

Wolno gotujące żeberka i kapusta kiszona
Żeberka w stylu wiejskim i kapusta kiszona mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.13 za porcję. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka gotowania jabłko, kapusta kiszona, kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wolno gotujące żeberka i kapusta kiszona, Slow Cooker BBQ country Style żeberka, oraz Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić żeberka, jabłko i cebulę. Wymieszać z kapustą kiszoną, brązowym cukrem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlać wino na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn