Wolno Gotująca Fasola Toskańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj powolnej toskańskiej fasoli. Ten przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 292 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka soli i pieprzu, szałwii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wolnowar Toskański indyk i fasola, Wolno gotowany Toskański Kurczak z fasolą, oraz Powolna Kuchenka Tuscan Pot Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę, czosnek, szałwię, 1 łyżeczkę. sól i 8 szklanek wody w powolnej kuchence. Przykryć; gotować na wysokiej, aż fasola będzie miękka, około 3 godzin i 15 minut.
Odcedzić mieszaninę; wyrzucić czosnek i szałwię. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkę do miseczek; każdą porcję skropić 1 łyżeczką. oliwa z oliwek.