Wolno gotująca czerwona fasola i ryż

Wolno gotująca czerwona fasola i ryż
Wolno gotująca czerwona fasola i ryż wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka selera, kiełbasa z kurczaka andouille, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czerwona fasola i ryż (Wolnowar), Slow Cooker Red Beans & Rice, oraz Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż.

Instrukcje

1
Pierwsze 8 składników wymieszać w 4-qt. powolna kuchenka. Przykryć i gotować na wysokim 7 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Tymczasem gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Podawać z mieszaniną czerwonej fasoli.
4
Dekorować, w razie potrzeby.
5
Uwaga: testowaliśmy z Aidells Organic w pełni gotowane w stylu Cajun Andouille wędzone kiełbasy z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z KurczakaKiełbasa Z Kurczaka
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn