Wolno gotowane Tofu w ananasowym sosie Barbecue

Wolno gotowane Tofu w ananasowym sosie Barbecue
Wolno gotowane Tofu w ananasowym sosie Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ananasa we własnym soku, ocet jabłkowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako sos. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka wolno gotowana z sosem ananasowym, Wolno Gotowana Wołowina Z Grilla, oraz Barbecue Wieprzowe Wolno Gotowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia w lodówce lub użyć metody szybkiego rozmrażania (kuchenka mikrofalowa lub łaźnia z gorącą wodą). Gdy tofu jest całkowicie rozmrożone, każdy blok przeciąć na pół poziomo i ponownie każdą połowę w pionie. Weź każdy kawałek tofu między ręce i delikatnie naciśnij nad zlewem, aby wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
3
Podsmażyć cebulę w patelni nieprzywierającej (lub na ustawieniu browning, jeśli garnek ma jeden), aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Zeskrobać cebulę / czosnek do blendera i dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem tofu i soli. Zmiksować na dużej prędkości, aż sos będzie miał jednolitą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieść tofu w powolnej kuchence (spryskane nieprzywierającym sprayem lub olejem rzepakowym, jeśli to konieczne)i zalej sosem. Wymieszać bardzo delikatnie, aby upewnić się, że wszystkie strony tofu są pokryte. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż sos zostanie wchłonięty i zgęstnieje. (Uwaga: Niektóre crockpots uruchomić gorętsze niż inne, więc sprawdzić raz lub dwa razy, aby upewnić się, że tofu nie przykleja się lub rozpada.) Sprawdzić przyprawy i dodać sól i dodatkowy sok z limonki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1
Połącz tofu i sos w naoliwionym naczyniu zapiekanki. Przykryć i piec w 350 przez pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zdjąć pokrywę i piec przez 15-30 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn