Wolno gotowane Tofu w ananasowym sosie Barbecue

Wolno gotowane Tofu w ananasowym sosie Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ananasa we własnym soku, ocet jabłkowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako sos. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka wolno gotowana z sosem ananasowym, Wolno Gotowana Wołowina Z Grilla, oraz Barbecue Wieprzowe Wolno Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia w lodówce lub użyć metody szybkiego rozmrażania (kuchenka mikrofalowa lub łaźnia z gorącą wodą). Gdy tofu jest całkowicie rozmrożone, każdy blok przeciąć na pół poziomo i ponownie każdą połowę w pionie. Weź każdy kawałek tofu między ręce i delikatnie naciśnij nad zlewem, aby wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe.
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
Podsmażyć cebulę w patelni nieprzywierającej (lub na ustawieniu browning, jeśli garnek ma jeden), aż zacznie brązowieć.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Zeskrobać cebulę / czosnek do blendera i dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem tofu i soli. Zmiksować na dużej prędkości, aż sos będzie miał jednolitą konsystencję.
Umieść tofu w powolnej kuchence (spryskane nieprzywierającym sprayem lub olejem rzepakowym, jeśli to konieczne)i zalej sosem. Wymieszać bardzo delikatnie, aby upewnić się, że wszystkie strony tofu są pokryte. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż sos zostanie wchłonięty i zgęstnieje. (Uwaga: Niektóre crockpots uruchomić gorętsze niż inne, więc sprawdzić raz lub dwa razy, aby upewnić się, że tofu nie przykleja się lub rozpada.) Sprawdzić przyprawy i dodać sól i dodatkowy sok z limonki w razie potrzeby.
Połącz tofu i sos w naoliwionym naczyniu zapiekanki. Przykryć i piec w 350 przez pół godziny.
Zdjąć pokrywę i piec przez 15-30 minut, aż sos zgęstnieje.