Wolno gotowane gruszki z imbirem

Jeśli chcesz dodać więcej południowych przepisów do swojej skrzynki z przepisami, wolno gotowane gruszki z imbirem mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 360 kalorii . Za 1,44 dolara za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, orzechów pekan, masła i kandyzowanego imbiru. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Pieczona wołowina z imbirem , wolno gotowany mus jabłkowy i wolno gotowana wołowina peklowana z kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce połącz imbir, brązowy cukier, orzechy pekan i skórkę z cytryny. Za pomocą łyżki do melona lub łyżki z długim trzonkiem wydrąż gruszki, pozostawiając około 6 mm od dna. Nałóż mieszankę imbirową na środek każdej gruszki.
Ułóż gruszki pionowo w wolnowarze o pojemności 5 qt. Posmaruj każdą masłem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości.
Jeśli wolisz, podawaj z lodami i polewą karmelową.