Wolno gotowane żeberka wieprzowe z grilla
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolne gotowane żeberka wieprzowe z grilla mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 4,06 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis od Taste Of Home ma 53 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy obejmują Wolno gotowane żeberka wieprzowe Paleo i korzenie, Truskawkowo-morelowe wolno gotowane żeberka wieprzowe, oraz Wolno gotowane żeberka wieprzowe w pikantnym sosie Adobo.
Instrukcje
Umieść żebra w 5-lub 6-qt. Wolnowar.
Połączyć pozostałe składniki; wlać na wierzch. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć żebra i utrzymać ciepło. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; podawać z żeberkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel to świetny wybór na żeberka wieprzowe. Żeberka wieprzowe i inne wieprzowiny z grilla ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. The August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir]()
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Codzienny August Pinot Noir ma subtelny zapach czarnej wiśni i borówki, z pysznymi aromatami cassis i czerwonej papryki. To wino z pewnością stanie się częścią twojej codziennej rutyny. Idealne pary dla tego Pinot Noir to perliczki z czerwonym winem, pietruszka risotto i borowiki.