Wolno Gotowana Wieprzowina Verde
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wolno gotowanej wieprzowiny Verde. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,06 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, pieczeń z barków wieprzowych, ryżu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Kurczak Salsa Verde z praktycznego Paleo, Trzydniowa, dwukrotnie gotowana pieczeń wieprzowa ze smażonym ziołem Salsa Verde, oraz Chrupiąca Wieprzowina Carnitas (Meksykańska Wolno Gotowana Wieprzowina) podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew w 5-qt. Wolnowar.
Pieczeń pokroić na pół; wstawić do wolnowaru.
Dodaj fasolę, SOS enchilada i kolendrę. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4-1 / 2 do 5 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Pieczeń wyjąć na półmisek; ogrzać.
Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków.
Przenieść płyn do gotowania, marchew i fasolę do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z mięsem i ryżem.