Wolno Gotowana Azjatycka Wołowina Ze Słodkimi Ziemniakami
Wolno gotowana Azjatycka wołowina ze słodkimi ziemniakami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę curry, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodka I Słona Wołowina, Kurczak z grilla na słodkich ziemniakach, oraz Kurczak Azjatycki Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc]()
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.