Wolno Duszone Collard Greens
Wolno duszone Collard Greens to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 86 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka cebuli, wstępnie umyte rozdarte zieleni collard, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Sam Sifton ' s Braised Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodaj pieprz, sól i zieleninę; gotuj 2 minuty lub aż zielenina zacznie więdnąć, stale mieszając. Wymieszać z boczkiem, bulionem i pozostałymi składnikami. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż zielenie będą miękkie.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemieckie. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki]()
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki