Wolno-Cooker Pieczone Pomidory Coney Pies Polewa
Przepis Slow-Cooker pieczone pomidory Coney pies polewa może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 5 godzin i 25 minut. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 118 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory w puszkach, mieloną musztardę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ogień Pieczony Pomidor Pot Roast {Slow Cooker}, Sunday Slow Cooker: Rustykalna Zupa Z Pomidorów I Pieczonej Czerwonej Papryki, oraz Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy i ostry; odcedzić boczek na ręcznikach papierowych i odsączyć tłuszcz z patelni.
Gotować wołowinę i cebulę w tej samej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowy; dobrze odcedzić.
Wymieszać mieszaninę wołowiny, boczek i pozostałe składniki w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin.
Służyć jako polewa do hot dogów. Topping utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszaj.