Wiśnie w śniegu

Wiśnie w śniegu
Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu migdałowego, wiśni, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wiśnie w śniegu, Wiśnie w śniegu, oraz Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego.

Instrukcje

1
Lekko olej 8-calowe kwadratowe szklane naczynie do pieczenia z olejem roślinnym, wycierając nadmiar ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Posypać żelatynę wodą w dużej żaroodpornej misce, aby zmiękczyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mleko i cukier zagotować w 1-litrowym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, następnie zdjąć z ognia i ubić do mieszaniny żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj ekstrakt migdałowy i energicznie ubijaj, aż mleko będzie spienione, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać do naczynia do pieczenia i zamrozić 15 minut (aby ustawić pianę), a następnie schłodzić, Odkryte, w lodówce do firmy, co najmniej 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Dusić wiśnie, cukier, i Port w oczyszczonym 1-quart ciężki rondel, odkryte, aż zredukowane do około 1/2 szklanki, o 10 protokół. Ustaw patelnię w misce z lodem i zimną wodą i schłodzić w lodówce do syropu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
WodaWoda
PortPort
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
1
Używając noża zanurzonego w gorącej wodzie, pokrój żelatynę na 1-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Wyjąć kwadraty z naczynia łopatką i podzielić spienione boki na 6 schłodzonych talerzy. Łyżka wiśni w porcie na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1
* Żelatynę można schłodzić do 2 dni wcześniej (przykryć po 45 minutach).* Wiśnie w porcie można schłodzić (bez miski z lodowatą wodą), przykryć, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CzereśnieCzereśnie
żelatynażelatyna
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Każda porcja (przy użyciu 1% mleka) zawiera około 152 kalorii i mniej niż 1 gram tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
3
Gourmet
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn