Wiśnie w syropie winnym z grzankami

Wiśnie w syropie winnym z grzankami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 3,28 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka miodu, wina, ciasta funta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wiśnie W Syropie Winnym, Wiśnie W Syropie Z Czerwonego Wina, oraz Świeże pomarańcze z syropem z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Umieścić skórkę cytryny, pieprz, cynamon i rozmaryn na podwójnej warstwie gazę. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CynamonCynamon
RozmarynRozmaryn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
2
Połączyć Wino i kolejne 4 składniki (przez sok) w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj worek z gazą i gotuj 5 minut. Zmniejszyć ogień i dodać wiśnie; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
4
Czereśnie odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wiśnie umieścić w średniej misce; wyrzucić worek z gazą. Powrót płyn do gotowania na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 1 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Wlać syrop z wina na wiśnie i przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
SyropSyrop
WinoWino
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokrój ciasto na 24 (1-calowe) kostki i ułóż kostki ciasta w jednej warstwie na nieprzywierającej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane, obracając kostki co 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Połączyć kwaśną śmietanę i 1 łyżkę miodu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wiśniowej do każdego z 6 misek lub parfait szklanki; top każdej porcji z 4 grzanki i 1 łyżka mieszanki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GrzankiGrzanki
CzereśnieCzereśnie
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn