Wiśnie Pokryte Czekoladą

Wiśnie Pokryte Czekoladą
Wiśnie pokryte czekoladą to kreolski przepis, który serwuje 60. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka syropu kukurydzianego, polewa czekoladowa, wiśnie maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wiśnie Pokryte Czekoladą, Wiśnie pokryte czekoladą II, oraz Wiśnie Pokryte Czekoladą.

Instrukcje

1
Odcedzić wiśnie i ustawić na ręcznikach papierowych do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
W średniej misce, połączyć masło i syrop kukurydziany, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem cukierniczym i zagnieść ciasto. W razie potrzeby schłodzić, aby usztywnić. Każdą wiśnię owinąć w około 1 łyżeczkę ciasta. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Powłoki cukiernicze roztopić w ciężkim rondlu na małym ogniu. Zanurz każdą wiśnię przy łodydze i umieść na woskowanych arkuszach wyłożonych papierem. Schłodzić, aż do całkowitego ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu. Najlepiej po 1 lub 2 tygodniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn