Wiśnie Jubileusz-Szynka Z Czarnego Pieprzu Glazurowana
Wisienki jubileusz-szynka z czarnym pieprzem Glazurowana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1380 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pieprz, ozdoby: wiśnie, konfitury wiśniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jubileusz Wiśni, Jubileusz Wiśni, oraz Jubileusz Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z szynki i przyciąć tłuszcz do grubości 1/4 cala. Dokonaj płytkich cięć w tłuszczu 1 cal od siebie w wzór diamentu.
Szynkę ułożyć na patelni wyłożonej folią aluminiową; dodać bulion do patelni.
W rondlu wymieszać razem konfitury i kolejne 5 składników; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dusić, stale mieszając, 5 minut lub aż mieszanina zostanie nieznacznie zmniejszona. Przykryć i schłodzić połowę mieszanki wiśniowej, aż będzie gotowa do podania.
Szynkę posmarować połową mieszanki wiśni.
Szynkę piec w temperaturze 275 na dolnej półce piekarnika 4 godziny do 4 godzin i 30 minut lub do czasu, aż termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 148, fastrygując pozostałą mieszanką wiśniową co 30 minut.
Odstawić szynkę na 15 minut przed krojeniem.
W razie potrzeby podgrzej schłodzoną mieszankę wiśni.
Szynkę podawać z zastrzeżoną mieszanką wiśni i musztardą.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z konfiturami Smucker ' s Cherry i gotową szynką wędzoną z Twardego Drewna Smithfield.